Rijinstructeur Jan Willem.

Ik ben de eigenaar van XL-Verkeersopleidingen.

Na ruim 20 jaar autorijles te hebben gegeven vond ik het nu tijd om autorijles te gaan geven in een moderne en aangepaste vorm zoals dat nu in deze tijd gewenst is.

Hierdoor heb ik besloten om zelf een eigen autorijschool op te starten

Een eerste rijles is altijd spannend. Maar door het geduld en de rust die de instructeur brengt zal de stress level gauw dalen. Het uiteindelijke doel is dat je met plezier en zelfvertrouwen in de auto stapt.

Heb je last van faalangst, ADHD en/of autisme of heb je om een andere reden extra aandacht nodig, ook dan ben je bij XL-Verkeersopleidingen aan het goede adres! Omdat ik diverse gerichte opleidingen heb gevolgd beschik ik over de kwaliteiten en ervaring om ook deze leerlingen te kunnen begeleiden.

Extra ervaring heb ik opgedaan tijdens de opleiding NLP (Neuro LinguĂŻstisch Programmeren) dit staat ervoor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop reageren en dit is natuurlijk wat wij in de auto ook toepassen.

Als je NLP toepast, word je je bewust van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag, zodat je waar nodig blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag kunt maken.

Dit zal  tot betere leerresultaten kunnen leiden.

Daarnaast heb ik ook ervaring met het begeleiden van Trauma slachtoffers (ik heb bij slachtofferhulp een opleiding gevolgd) om Trauma slachtoffers goed te kunnen begeleiden en weer veilig aan het verkeer te kunnen laten deelnemen.

Heb jij een hulphond? Geen probleem! 

Kan ik autorijlessen nemen met een hulphond?
Ook als je een hulphond hebt wil je onafhankelijk zijn. Nu is natuurlijk de eerste vraag die in je opkomt “Kan ik wel rijles krijgen mĂ©t mijn hulphond?” Onze antwoord is JA dat kan.

Bij XL-Verkeersopleidingen mag jouw hulphond mee bij iedere les! Hiervoor beschikken wij over de ervaring en de juiste materialen om de rijles veilig te kunnen volgen (autogordel voor de hond zelf meenemen).

Mag ik praktijkexamen doen met een hulphond?
Ja, dat mag. Je doet dan een faalangstexamen. Deze examens hebben een andere begintijd dan de andere praktijkexamens. Zo komen andere kandidaten en examinatoren niet in contact met de hond.

Ga jij je rijopleiding bij XL-Verkeersopleidingen volgen? Wat biedt onze rijschool jou als leerling:

  • PrivĂ© autorijles! Dus geen andere leerlingen ophalen of thuisbrengen.
  • Een rustige en geduldige rij-instructeur.
  • Rijopleiding geheel op eigen tempo.
  • Een digitale vorderingskaart, huiswerk en alle overige zaken die van belang zijn voor je rijopleiding kan je in de leerling app bekijken.
  • Wegwijs worden in het ADAS systeem (Advanced Driver Assistance Systems) ook wel Rijhulpsysteem genoemd.
  • Werken met een praktijkboek, maar geen zin om te leren? Scan dan de QR code om de video te bekijken op je telefoon of tablet.
  • Al in bezit van theorie. En je Eigen Verklaring is in orde?  Dan plannen we je hele rijopleiding en tussentijdsetoets en praktijkexamen gelijk in. Dit geeft zekerheid en duidelijkheid.
  • Betalingen in termijnen mogelijk. Die jij zelf via een betaal link kan regelen.